Over ons

Elke seizoen, is er iets in of rond om de tuin te doen. Of het nu blad harken is, het knippen van hagen, een plant verpoten of het verticuteren van gras, met een goed stuk gereedschap is het makkelijker werken. Hanol heeft dit gereedschap, topmerken welke bekend zijn bij de hovenier.

Maar ook bemesting zowel organisch als chemisch zitten in het pakket. De nadruk bij ons ligt toch bij de organische meststoffen, omdat wij van mening zijn dat er andere mogelijkheden zijn voor de groei en bloei van planten, bomen en bloemen. Het begint bij de start, dus terug naar de natuur. Want uiteindelijk is een gezonde plant, welke niet opgejaagd wordt in groei beter bestand tegen ziektes. Mede daarom zijn wij een eigen meststoffen lijn gestart onder de naam "FORTUIN". Deze organische meststoffen zijn afgestemd op de verschillende aspecten van de seizoenen. Door de geleidelijke afgifte creëert u een optimale groei.

Verder zijn wij als groothandel en productiebedrijf van meerdere markten thuis. We hebben een eigen constructie werkplaats waarin diverse producten gemaakt worden voor tuincentra en kwekerijen. U kunt daarbij denken aan kweektafels, montage van schermen in kassen en het bouwen van complete folietunnels(kassen). Ook enkele stukken gereedschap worden hier gemaakt, te denken valt aan een professionele tuinwals, grondboren en onze spade.

Onze hoofdvestiging kunt u vinden in Twello en onze nevenvestiging in Vaassen (0578-570791). Wij kunnen alles bij u afleveren of eventueel op het werkadres, mits goed is afgestemd. Wij accepteren contant geld of pin betaling.

 

In Vaassen zitten Veiling Vaassen met vaste planten, heesters en bomen, Harry van Hunen groothandel in bloemen en planten en Baltus bloembollen, de specialist in grootverpakkingen bloembollen en zodat het 'one stop shopping' principe hier van toepassing is. Voor tuincentra en hovenier een ideale plek om inkopen te doen. 

Samen proberen we u een compleet pakket te bieden zodat u maar één adres hoeft te onthouden.