Nieuws

Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan, indien u hout of houten meubilair wilt bestellen om eerst de voorraad te laten controleren door ons, aangezien het hout en aanverwante producten op dit moment een moeilijke handel is.

Verder is door de Corona de prijzen van heel veel artikelen enorm gestegen. Wij proberen het zo goed mogelijk bij te houden maar er kan wel eens een foutje in sluipen. Vraag indien dingen niet duidelijk zijn altijd eerst de prijs en de beschikbaarheid van het product aan.

U kunt ons bellen op nummer 0571271733 en kijken dan bij de leverancier op de site om de leverbaarheid te kunnen bepalen.

 

Er worden in Nederland door overheid en bedrijven steeds meer maatregelen genomen om besmetting door het Corona virus te voorkomen. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om de business met onze klanten voortgang te laten vinden.

Wij willen u hierbij graag informeren over hoe wij de continuïteit van onze dienstverlening zullen waarborgen.

Leveringen vinden normaal doorgang. Wij hebben onze chauffeur, Geert, gevraagd om afstand te houden van andere mensen. Bij aflevering maakt Geert een foto van de aflevering, zonder een handtekening te laten plaatsen. Hij zal de goederen buiten neerzetten en u berichten als het geleverd gaat worden. Onze vestigingen zijn op dit moment geopend en bereikbaar van 8:00 uur tot 17:00 uur. Op de vestiging vragen wij u afstand te houden bij bezoek. Dit wordt kenbaar gemaakt aan de bezoekers. Wij willen u er op wijzen om gebruik te maken van onze webshop, geef aan wat u wilt halen en wij kunnen het voor u klaar zetten of afleveren, om zo min mogelijk contact te hebben met elkaar. Wij vertrouwen er op dat wij met deze maatregelen ongemakken kunnen voorkomen voor onze klanten en medewerkers. Mochten er veranderingen in deze maatregelen optreden, dan informeren wij u uiteraard.

Blijf gezond en alvast dank voor uw begrip en medewerking.

Onze openingstijden in Vaassen. Tel: 0578570791

Afhaaladres: Kanaalweg 85, 8171 LS  te VAASSEN

maandag 07:00 uur tot 20:00 uur

dinsdag t/m vrijdag 07:00 uur tot 17:00 uur

zaterdag 07:00 uur tot 12:00 uur

 

Onze openingstijden in Twello: Tel: 0571271733

Afhaaladres: Breede Goorstraat 4, 7391 ZX te TWELLO

maandag t/m vrijdag 08:00 uur tot 17:00 uur

zaterdag 08:00 uur tot 12:00 uur