Kwekerij

Innogreen BioBodem per 25 kilo

Printen
Verkoopprijs: € 45,00
Verkoopprijs zonder BTW: € 37,19
Korting
Bedrag BTW€ 7,81
Standaard prijs:
Beschrijving

BioBodem is een 100% organische bodemverbeteraar waarmee een gezond bodemleven wordt gerealiseerd. Het bevat diverse nuttige micro-organismen waaronder verschillende mycorrhiza's en bacteriën. Door de toevoeging van o.a. zeewier en organische stof wordt het bodemleven direct aan het werk gezet. Het zorgt voor een gezonde bodem, goede aanslag (minder uitval) en een evenwichtige bodemstructuur. BioBodem is breed inzetbaar op verschillende grondsoorten en wordt gebruikt bij aan- en verplantprojecten.

enting bodemlevinggezondere en vitale plantenbetere aanslag, dus minder inboetbetere opname van voedingsstoffennuttige bodemleven in een strooibare korrel

BioBodem is een bodemverbeteraar met micro-organismen

Een goed gewas begint bij een gezonde bodem. In de bodem komen van nature diverse organismen voor: bacteriën, actiminocyten, mycorrhiza, schimmels, protozoën en
regenwormen. Deze organismen houden de gezonde bodemstructuur in stand. Ze veroorzaken holten en zorgen voor de afbraak van dood organisch materiaal. Daarnaast beschermen ze wortels tegen bodempathogene. BioBodem bestaat uit deze micro-organismen en tevens voedingsstoffen voor deze micro-organismen.
De unieke samenstelling van BioBodem verrijkt het bodemleven waardoor de bodem-structuur en de beworteling verbeteren. Er ontstaat een betere lucht/water huishouding en er komen voedingsstoffen voor de plant vrij uit compost, humus en organische stof. Medebepalend zijn een juiste pH, de bodemstructuur, de al aanwezige voedingsstoffen, het gehalte aan organische stof en het vochtvasthoudend vermogen van de bodem.
BioBodem is een mooie, kleine, goed strooibare korrel en hoeft slechts eenmaal per jaar gestrooid te worden. Zodra de bodem een goed biologisch evenwicht heeft bereikt is BioBodem niet meer nodig.

BioBodem:
• enting van micro-organismen
• zorgt voor optimale beworteling
• geeft verbetering van de lucht/water huishouding
• geeft minder uitval, dus minder inboet
• zorgt voor betere en snellere aanslag en uitstoeling
• zorgt voor verbetering van opname van voedingsstoffen
• geeft gezondere vitale planten

Bevat:
Beendermeel, cacaodoppen, kalk, compost, ectomycorrhiza, endomycorrhiza, actinomyceten, bacillus spp. en andere nuttige micro-organismen. Zeewier, humuszuren, aminozuren, suikers, vitamines.
NB:
Droog bewaren. Verwerk de korrels zoveel mogelijk in de wortelzone.

Verpakking: 25kg

Dosering:
Bij aanleg 10kg per 100m² per strooibeurt.
Bij aanleg plantgat 3-5kg per m² per strooibeurt.