Kwekerij

aanhangernet fijnmazig zwart

Printen
Fijmazig net, speciaal voor fijne materialen welke makkelijk wegwaaien. zeer geschikt voor o.a. zand, puin, compost en andere los gestorte goederen. De absolute A-kwaliteit en geschikt voor de aannemer, hovenier, tuinman, bouwbedrijf, loonbedrijf, landbouw, tuinbouw en particulier.
Subartikelen
Beschrijving

De Nederlandse wetgeving verplicht bestuurders om een eventuele lading veilig te vervoeren. Een aanhangernet is een gemakkelijke en voordelige manier om aan deze wetgeving te voldoen. Losse goederen zet u met behulp van een aanhangernet goed vast, zodat de lading geen kant op kan bij onverwachte verkeersmanoeuvres, grotere snelheden of scherpe bochten. En ook bij zware windstoten of andere weersinvloeden worden uw goederen door een net op uw aanhanger goed beschermd.

Fijnmazig net heeft als voordelen ten opzichte van de grofmazige "touwnetten" of "afdekzeilen" zoals; het blijft niet haken achter de goederen die op uw aanhangwagen liggen, men kan minder goed zien wat er in de aanhanger ligt, zeilen klapperen altijd zo omdat de wind er onder kan komen. Dit is bij een fijnmazig aanhangernet niet van toepassing omdat de wind er gewoon doorheen blaast.

Onze aanhangernetten zijn UV-bestendig en fijnmazig uitgevoerd, waardoor u uw lading altijd veilig kunt vervoeren. Rondom zijn de netten versterkt en om de 50 centimeter is het net voorzien van stalen ringen. 

Vergeet u bij het bestellen trouwens niet om de spanrubbers of trapezekoord mee te bestellen waarmee u het aanhangernet gemakkelijk vast kunt zetten?