Webshop

Garden Protect Curalia® Buxussprayplus per 1 liter

Printen
Curalia® Buxussprayplus
Verkoopprijs: € 15,45
Verkoopprijs zonder BTW: € 12,77
Korting
Bedrag BTW€ 2,68
Standaard prijs:
Beschrijving

Curalia® Buxussprayplus is bestemd als schimmelbestrijdingsmiddel op siergewassen in de tuin en op kamerplanten en bestaat uit 2 verschillende actieve stoffen.

Naast de werking tegen o.a. meeldauw, sterroetdauw, roest en bladvlekkenziekte is Curalia® Buxussprayplus ook effectief tegen de veel voorkomende buxusschimmel (cylindrocladium en volutella). Twist plus spray buxus kan worden gebruikt op sierplanten in de tuin en kamerplanten.

Productkenmerken: Schimmels worden direct aangepakt tot in de plant

Met bescherming op het blad.

Toepassingsmethode: Sprayen

Toepassingsadvies: Ter bestrijding van echte meeldauw ('t wit), bladvlekkenziekte, buxusschimmel (o.a. cylindrocladium en volutella) en roest. Zodra aantasting zichtbaar is, een behandeling uitvoeren. De behandeling indien nodig om de 10-21 dagen herhalen. Dosering: Beide kanten van het blad bespuiten tot er een dun laagje op het blad zichtbaar is. Voorkom dat de spuitvloeistof van het blad afdruipt.

Voorzorgsmaatregelen: Om resistentie te voorkomen mag het middel maximaal 3 keer per seizoen worden toegepast. Bloemen van bijvoorbeeld Petunia’s, Geraniums en Verbena’s zijn gevoelig en kunnen afsterven bij directe bespuiting hiervan.

Registratie informatie

Toelatingsnummer: 13417 N